Idea untuk Tanda Iklan

Mendapatkan berita mengenai produk atau perkhidmatan anda adalah kunci untuk peningkatan pendapatan penjualan. Sama ada anda pengeluar yang menjual barang melalui kedai runcit atau perniagaan perkhidmatan dengan satu kenderaan, tanda yang ditempatkan dengan baik di tempat pembelian, di kenderaan anda atau di hadapan rumah pelanggan anda akan meningkatkan ketenaran jenama anda dan mendorong penjualan ke atas .

Sepanduk Fleksibel

Berikan sepanduk yang fleksibel kepada pelanggan anda yang menjual produk atau perkhidmatan anda. Kedai runcit dan pemborong boleh meletakkan sepanduk di tempat utama bagi prospek untuk mendapatkan mesej mengenai produk anda. Dari promosi penjualan dan acara khas hingga pengiktirafan jenama, memberikan tanda percuma kepada pengedar anda membuat penjualan bergerak.

Papan Sandwic

Papan sandwic, juga dikenali sebagai tanda A-frame, sangat sesuai untuk anda di luar kedai runcit anda atau bahkan di pameran perdagangan. Matlamat papan sandwic adalah untuk mendorong lalu lintas ke perniagaan anda. Tawaran istimewa di papan tanda, seperti "Istimewa Hari Ini", mendorong anda untuk membeli sekarang.

Tanda Kenderaan

Kenderaan anda harus dipasang dengan baik dengan papan tanda dan lebih daripada sekadar nama syarikat anda di pintu, terutamanya jika ia adalah van. Menurut FastSigns, 74 peratus pengguna kenderaan dipengaruhi oleh papan tanda trak dan papan iklan bergulir meningkatkan kesedaran jenama sebanyak 200 peratus.

Pilihan untuk membuat penampilan yang tepat untuk kenderaan anda berbeza-beza dari tanda magnetik yang murah hingga grafik penuh warna dan papan iklan yang layak dibungkus ke seluruh kenderaan.

Memaksimumkan Kesan Anda

Untuk memanfaatkan sepenuhnya tanda-tanda anda, jangan hanya bergantung pada kata-kata tertulis untuk menarik perhatian. Grafik dan warna tebal adalah cara menarik untuk membuat orang melihat tanda anda dan mengingati mesej anda.