Apakah Faedah Menyewa Veteran?

Veteran yang kembali ke kehidupan orang awam sukar untuk mencari pekerjaan. Mengupah veteran bukan sahaja dapat membantu bekas anggota tentera ini, tetapi juga boleh menjadi keputusan perniagaan yang bijak. Veteran sering mempunyai kemahiran dan latihan khusus, dan anda mungkin akan menjimatkan wang sekiranya anda memanfaatkan potongan cukai yang ditawarkan kepada majikan yang mengupah veteran.

Etika Kerja Yang Kuat

Disiplin adalah tulang belakang tentera. Sekiranya tentera tidak berada di pos mereka tepat pada waktunya, nyawa dapat hilang, dan jika tentera tidak memperhatikan apa yang mereka lakukan, unit itu mungkin gagal memenuhi misinya. Apabila anda mengambil pekerja baru, anda tidak tahu sejauh mana mereka akan menjadi pekerja. Bekas tentera telah membuktikan kemampuan mereka untuk berfungsi sebagai pekerja yang berdedikasi dan berdisiplin, dan mungkin akan menjadi pekerja bintang sekiranya anda menggaji mereka.

Pemain Pasukan

Bekas askar memahami faedah kerja berpasukan, dan banyak yang melihat cara kerja berpasukan yang baik membantu memastikan kejayaan sesuatu projek. Veteran mungkin lebih cenderung bekerja dengan berkesan sebagai ahli pasukan kerana mereka berasal dari latar belakang di mana kerja berpasukan tidak hanya dihargai, tetapi diperlukan. Anggota tentera dilatih untuk mengetepikan perbezaan peribadi agar berjaya bekerja sebagai satu pasukan, dan kemampuan itu melayani mereka dengan baik ketika mereka kembali ke tenaga kerja. Veteran juga mungkin memenuhi syarat untuk memasuki peranan kepimpinan, berkat pengalaman mereka memimpin orang lain dalam tentera.

Terlatih dan Sedia Bekerja

Tentera memerlukan sejumlah besar anggota tentera untuk menyokong misi angkatan tentera. Askar mendapat latihan dengan perbelanjaan tentera, menjimatkan wang anda apabila anda mengambil pekerja baru yang sudah terlatih. Latihan di tempat kerja merangkumi bidang-bidang seperti sumber daya manusia, posisi perkeranian dan hal ehwal awam, penyelenggaraan dan pembaikan kenderaan dan pesawat, paip, pembinaan, dan perdagangan lain. Laman web Military.com menyatakan bahawa anggota tentera juga mungkin mempunyai pemahaman yang mendalam mengenai komunikasi antarabangsa, yang boleh menjadi aset jika syarikat anda adalah perniagaan global.

Beban Cukai yang dikurangkan

Sekiranya anda mengupah veteran yang tidak bekerja, anda mungkin layak mendapat Kredit Cukai Pahlawan Pengembalian $ 2,400 hingga $ 5,600 untuk setiap veteran. Anda boleh menerima kredit sebanyak 40 peratus berdasarkan upah $ 6,000 pertama, maksimum $ 2,400, jika veteran itu menganggur sekurang-kurangnya empat minggu. Menggaji veteran yang telah menganggur lebih dari enam bulan melayakkan anda mendapat kredit cukai yang lebih tinggi lagi. Dalam kes itu, kredit dikira pada 40 peratus daripada gaji $ 14,000 pertama veteran, sehingga maksimum $ 5,600. Mengupah veteran yang cedera memberikan keuntungan cukai yang paling besar. Apabila anda mengupah veteran kurang upaya yang berkaitan dengan perkhidmatan ketenteraan mereka, anda boleh menerima kredit cukai maksimum $ 9,600 bagi setiap veteran. Center for America menyatakan bahawa kredit ini dijadualkan berakhir pada 31 Disember 2013,tetapi menyatakan bahawa ada gerakan di Kongres yang dapat memperluas keuntungan hingga 2014 atau bahkan menjadikannya tetap.