10 Perkara Teratas untuk Jual dalam Penghantaran Drop

Terdapat pelbagai produk yang lebih baik daripada yang lain untuk dijual menggunakan kaedah drop-pengiriman. Kaedah penjualan ini berlaku apabila produk dibeli dan dihantar terus dari pengeluar, pemborong atau penjual jenis lain secara langsung kepada pembeli dan bukannya kepada peruncit untuk diambil oleh pembeli.

Ini adalah jenis kaedah penghantaran yang biasa digunakan oleh peruncit dalam talian, serta laman lelongan dan laman web yang membolehkan seseorang menjual sesuatu kepada orang lain. Beberapa orang bahkan telah memulakan perniagaan menjual barang di laman web semacam ini untuk mendapatkan keuntungan.

Aksesori Komputer dan Teknologi

Aksesori komputer adalah produk yang popular untuk penghantaran drop kerana orang sentiasa meningkatkan komputer dan teknologi mereka dan sering memerlukan bahagian atau perkakasan baru. Anda boleh memikat orang untuk membeli beberapa produk atau aksesori tambahan dan menggunakan penghantaran drop untuk menghantar semuanya sekaligus.

Ini menjadikan segalanya lebih mudah bagi pembeli kerana dia tidak perlu melakukan banyak perjalanan ke kedai komputer atau membuat beberapa pembelian yang berbeza secara dalam talian. Menurut Strategi Dropship, aksesori komputer adalah produk utama untuk penghantaran drop kerana pembekal melakukan semua pembungkusan dan penghantaran, yang menjimatkan masa dan wang anda untuk bekalan.

Produk Kosmetik dan Kecantikan

Produk kecantikan adalah barang lain yang selalu diperlukan oleh orang. Sekiranya anda menjual produk ini dan memberikan pengalaman yang baik kepada pelanggan dengan penghantaran pantas melalui penghantaran drop, pelanggan cenderung untuk kembali dan melakukan beberapa pembelian setahun setelah setiap item habis. Menurut Strategi Dropship, mengembangkan hubungan baik dengan pembeli lebih mudah melalui penghantaran drop kerana produk tiba lebih cepat dan pelanggan mempercayai anda sebagai penjual.

Pakaian untuk Kanak-kanak dan Orang Dewasa

Pakaian selalu diminati, yang menjadikannya produk yang bagus untuk dijual melalui pengiriman drop. Pembeli boleh membeli satu barang atau keseluruhan almari pakaian dari anda. Beri mereka pengalaman yang baik, dan ibu bapa dengan anak-anak akan membeli dari anda setiap tahun ketika anak-anak mereka membesar dan memerlukan pakaian baru.

Kelebihan menjual pakaian melalui pengiriman drop adalah anda tidak perlu melipat, mengendalikan atau memiliki pakaian secara fizikal, menurut Strategi Dropship. Anda juga boleh menjual pakaian jenama dari pelbagai jenama dan pereka.

Aksesori Fesyen Bermusim

Seperti pakaian, aksesori mendapat permintaan tinggi. Kelebihan bagi anda sebagai penjual adalah aksesori berubah mengikut musim, dan juga tahun. Contohnya, orang memerlukan topi pada musim sejuk dan cermin mata hitam pada musim panas. Tetapi, apa yang bergaya tahun ini tidak akan bergaya tahun depan, jadi anda boleh mendapatkan perniagaan berulang dengan menjual aksesori melalui penghantaran drop.

Oleh kerana anda tidak mengendalikan sebarang barang, anda boleh lebih fokus untuk membuat lebih banyak penjualan daripada menghabiskan waktu menyusun dan mengirimkan pesanan, menurut Strategi Dropship.

Telefon Bimbit dari Pelbagai Pengilang

Telefon bimbit adalah barang lain yang bagus untuk dijual melalui penghantaran drop. Ketika pelanggan masuk ke kedai untuk membeli telefon, mereka sering harus menunggu untuk berbicara dengan seseorang yang cuba mendorong model yang paling mahal atau ciri tambahan. Kelebihan menjual telefon bimbit melalui pengiriman drop adalah anda dapat menjual telefon yang dibuat oleh pelbagai pengeluar dan tidak terbatas hanya pada satu jenama atau model, menurut Drop Ship Trade.

Pilihan Berbagai Ubat Generik

Ubat generik adalah barang popular untuk dijual melalui penghantaran drop kerana kemudahan yang anda berikan kepada pembeli, menurut Drop Ship Trade. Ini memungkinkan pembeli memiliki akses ke berbagai pilihan obat dari perusahaan terkenal, dan metode pengiriman drop juga memungkinkan pembeli memiliki beberapa privasi ketika membeli obat mereka.

Buku dari Pelbagai Penerbit

Buku adalah kategori produk yang paling popular untuk pembeli dalam talian, jadi mereka juga merupakan pilihan yang baik untuk urus niaga penghantaran. Dengan menggunakan kaedah penghantaran drop, anda dapat menjual buku dari pelbagai penerbit.

Mainan untuk Kanak-kanak

Mainan adalah kategori produk popular lain yang dapat diperoleh pembeli melalui penghantaran drop. Anak-anak bosan dengan mainan, jadi ibu bapa sering membeli yang baru untuk memberi hiburan dan pendidikan. Ini membawa kepada perniagaan berulang bagi anda sebagai penjual. Drop pengiriman adalah kaedah yang mudah kerana mainan dihantar terus dari pengeluar dan biasanya baru.

Tempat Tidur dan Perabot

Perabot biasanya berat dan besar, jadi menjual perabot melalui penghantaran drop sering merupakan cara yang berkesan untuk mengurangkan kos penghantaran bagi pembeli kerana dihantar terus dari gudang atau pengilang, dan bukannya dari peruncit dengan bayaran penghantaran yang meningkat. Ini juga menghilangkan keperluan untuk mengangkut perabot sendiri atau membayar kos penghantaran tambahan dari peruncit. Menurut Bed Times Magazine, katil adalah produk yang popular untuk penjualan dalam talian drop pengiriman.

Filem dan Muzik

Filem, muzik dan permainan video juga merupakan pilihan yang bagus untuk transaksi penghantaran drop, kerana ia adalah pembelian dalam talian drop drop yang popular. Orang boleh membeli pelepasan baru terlebih dahulu untuk mengelakkan barisan panjang atau habis terjual, dan mengetahui bahawa produk mereka dihantar terus dari pengeluar dan bukannya syarikat bootlegging atau seseorang yang menjual produk terpakai dan mendakwa mereka baru.