Bagaimana Memulakan Syarikat Penjagaan Kesihatan Rumah

Perniagaan penjagaan kesihatan di rumah menyediakan perkhidmatan yang sangat diminati memandangkan peningkatan jumlah orang di Amerika yang berumur 65 tahun ke atas. Perkhidmatan penjagaan kesihatan di rumah boleh terdiri dari perkhidmatan penjagaan dan makanan asas hingga rawatan perubatan yang lebih maju, seperti jururawat dan penjaga yang tinggal. Perniagaan penjagaan kesihatan di rumah sangat diatur oleh negara di mana ia beroperasi sehingga boleh menjadi proses yang panjang dan rumit untuk memulai dan menjalankan jenis perniagaan ini.

1

Tulis rancangan perniagaan penjagaan kesihatan di rumah. Sertakan jenis pesakit yang ingin anda layani, kawasan liputan perniagaan anda, perkhidmatan khusus yang ingin anda berikan dan kewangan, seperti perbelanjaan untuk menjalankan perniagaan dan jangkaan pendapatan bagi perniagaan tersebut untuk tiga hingga lima tahun pertama.

2

Hubungi pejabat jabatan kesihatan dan perkhidmatan manusia untuk negeri di mana anda ingin membuka perniagaan. Jabatan ini menyediakan semua dokumen dan dokumen yang harus anda lengkapkan, dan menyerahkan yuran untuk mengemukakan untuk membuka perniagaan penjagaan kesihatan di rumah.

3

Kenal pasti jenis pekerja yang perlu anda ambil. Sekiranya anda seorang profesional perubatan terlatih, anda mungkin dapat mengunjungi rumah pesakit, tetapi anda juga memerlukan seseorang untuk menjalankan pejabat, pemandu untuk mengangkut pesakit ke dan dari janji doktor, jururawat atau alat bantuan jururawat, penjaga buku dan setiausaha.

4

Sewa syarikat pemeriksaan latar belakang. Semasa menerima permohonan untuk mengisi pelbagai jawatan perubatan dan bukan perubatan dalam perniagaan, lakukan pemeriksaan latar belakang pada setiap calon pekerja untuk memeriksa masalah jenayah, kewangan atau profesional dalam sejarah mereka yang mungkin menyebabkan masalah memilikinya pada kakitangan.

5

Hubungi jabatan insurans negeri untuk mendapatkan maklumat mengenai penerimaan insurans kesihatan individu pesakit, Medicare dan Medicaid. Jabatan kesihatan memberikan panduan mengenai borang yang perlu anda lengkapkan dan bagaimana cara menghantar borang ini kepada syarikat dan agensi insurans sehingga anda dibayar untuk perkhidmatan perawatan kesihatan di rumah yang anda berikan.

6

Buat bahan pemasaran. Anda memerlukan kad nama, laman web dan brosur untuk mempromosikan perniagaan anda kepada pesakit individu dan sumber rujukan, seperti doktor dan hospital.

7

Hubungi sumber rujukan. Hubungi rumah jagaan, hospital dan pejabat doktor. Jadualkan pertemuan telefon atau tatap muka dengan pengurus pejabat atau pentadbir supaya anda dapat memperkenalkan perkhidmatan penjagaan kesihatan rumah anda kepada mereka. Mintalah untuk meninggalkan setumpuk brosur atau kad nama bersama mereka untuk diberikan kepada pesakit atau meninggalkan di tempat menunggu kemudahan untuk diambil oleh pesakit.

8

Letakkan iklan di buku telefon tempatan. Cetak iklan rahsia dalam buku telefon tempatan di bawah perkhidmatan kesihatan supaya orang yang mencari rawatan kesihatan di rumah untuk diri mereka sendiri atau orang yang dikasihi dapat mengetahui perniagaan anda dapat menghubungi anda untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut.