Cara Menambah Senarai Buletin Anda ke LinkedIn

Walaupun buletin tradisional membolehkan perniagaan kecil anda komunikasi satu-ke-banyak, rangkaian sosial membolehkan hubungan satu-ke-satu. Sebagai perkhidmatan rangkaian profesional, LinkedIn menawarkan pilihan untuk mengimport senarai kenalan dari fail, yang membolehkan anda mengeksport senarai dari perkhidmatan e-mel anda dan menghantar jemputan rangkaian LinkedIn ke seluruh senarai.

1

Masuk ke perkhidmatan buletin anda atau buka aplikasi e-mel anda. Eksport senarai pelanggan anda ke fail menggunakan peluasan fail CSV. Contohnya, di Gmail, klik menu drop-down "Gmail", dan kemudian pilih "Kenalan". Klik "Lagi", pilih "Eksport", pilih kenalan yang akan dieksport, dan kemudian pilih "Outlook CSV Format." Di AWeber, pilih senarai untuk dieksport, klik tab "Pelanggan", dan kemudian klik butang "Eksport CSV". Di MailChimp, klik "Lihat Senarai" di sebelah senarai anda di halaman Daftar anda. Klik "Lihat Pelanggan," dan kemudian klik "Muat turun." Untuk perkhidmatan atau program lain, lihat dokumentasi atau bantuan dalam talian anda untuk mendapatkan arahan.

2

Log masuk ke akaun LinkedIn anda dan pilih "Tambah Sambungan" dari menu Kenalan. Klik pautan "Import Kenalan E-mel Desktop Anda", dan kemudian klik "Browse" untuk mencari fail eksport dengan pelanjutan fail CSV yang anda buat.

3

Klik "Muat Naik Fail" dan kemudian semak senarai kenalan. LinkedIn menyenaraikan kenalan yang belum berhubung dengan anda. Nyahpilih sesiapa sahaja yang tidak mahu anda jemput. Klik "Kirim Jemputan" untuk menyelesaikan prosesnya.