Alat dengar wayarles Microsoft tidak akan dihidupkan

Alat dengar tanpa wayar Microsoft berguna untuk berkomunikasi dengan pelanggan dan rakan perniagaan melalui perkhidmatan sembang dan aplikasi berasaskan Internet. Peranti mengandungi bateri yang boleh dicas semula yang menghalang headset menyala jika bateri habis. Alat dengar anda juga tidak akan menyala jika terlalu sejuk atau terlalu panas di kawasan di mana anda menggunakan peranti atau jika peranti wayarles lain mengganggu alat dengar.

Mengecas

Bateri alat dengar tanpa wayar Microsoft anda tidak akan terus dicas selama-lamanya, dan alat dengar tidak akan hidup jika anda gagal mengecas peranti dengan kerap menggunakan penyesuai kuasa ACnya. Pasangkan penyesuai kuasa AC alat dengar ke mana-mana soket elektrik yang ada dan kemudian pasangkan penyambung yang lebih kecil penyesuai ke soket kuasa pada alat dengar tanpa wayar. Keempat lampu pada alat dengar mula berkelip secara individu menunjukkan baterinya sedang dicas. Apabila keempat-empat lampu berkelip pada masa yang sama, bateri alat dengar anda sudah terisi penuh dan siap digunakan. Isi semula alat dengar anda semalaman atau sekurang-kurangnya 6 jam untuk menghilangkan kerumitan mengecasnya semula semasa hari kerja anda. Semasa alat dengar diisi ulang, anda tidak dapat menggunakannya dengan komputer, sistem permainan atau peranti lain. Anda juga boleh mengecas alat dengar tanpa wayar anda 'bateri dengan menyambungkan kabel USB ke port USB yang ada di komputer anda.

Suhu

Seperti elektronik lain, suhu mempengaruhi alat dengar wayarles anda dan boleh mengelakkan peranti dihidupkan. Alat dengar berfungsi dengan baik di lingkungan yang berisi suhu antara 68 hingga 75 darjah Fahrenheit, juga dikenal sebagai suhu bilik. Suhu ini juga mesti dijaga semasa proses pengisian. Sekiranya alat dengar terlalu panas atau terlalu sejuk, dua lampu status pertama pada mikrofonnya berkelip berulang kali dalam urutan 1-1-2 yang menunjukkan masalah suhu. Tunggu sehingga kawasan tersebut mencapai suhu bilik sebelum menggunakan atau mengecas alat dengar tanpa wayar anda.

Gangguan Logam

Gangguan dari hiasan logam atau aksesori pada komputer anda atau objek logam besar seperti kabinet dan mesin boleh mengganggu alat dengar wayarles anda dan menyebabkannya tidak menyala atau beroperasi dengan betul. Jauhkan komputer dan alat dengar anda dari item ini dengan segera untuk menyelesaikan masalah tersebut. Mulakan semula komputer atau peranti yang anda gunakan dengan alat dengar untuk menetapkan semula sambungan tanpa wayar. Tekan butang "Sambung" pada alat dengar anda untuk mewujudkan semula sambungan dengan komputer anda.

Gangguan Tanpa Wayar

Telefon tanpa wayar, pemancar video tanpa wayar, ketuhar gelombang mikro, telefon bimbit, alat dengar Bluetooth dan peranti wayarles lain yang beroperasi dalam julat 2.4 Gigahertz juga boleh mengganggu alat dengar wayarles Microsoft anda dan menyebabkannya tidak dihidupkan dan dikendalikan. Jauhkan peranti wayarles ini dari komputer dan alat dengar anda. Mulakan semula komputer anda dan buat semula sambungan dengan alat dengar anda.