Jenis Tanda Magnetik

Tanda magnetik adalah bahan yang dapat digunakan untuk pelbagai tujuan, termasuk promosi atau hiasan. Tanda-tanda, yang terdiri daripada vinil dengan sokongan magnetik, selalunya fleksibel dan ringan, membolehkan anda meletakkannya di hampir semua permukaan. Tanda-tanda ini terdapat dalam pelbagai ukuran dan bentuk.

Tanda Kenderaan

Tanda magnet kenderaan boleh digunakan pada kereta, trak, bas atau van dengan tujuan mengiklankan perniagaan. Magnet kenderaan diikat ke pintu. Magnet biasanya dijual secara berpasangan, dengan satu tanda untuk setiap sisi kenderaan. Untuk trak, magnet juga boleh digunakan pada pintu belakang. Tanda kenderaan magnetik dapat merangkumi grafik, logo dan foto bersama dengan huruf.

Tanda rumput

Tanda halaman magnet digunakan untuk menghias rumput dan taman. Tanda-tanda halaman magnetik boleh ditukar ganti dan boleh dipamerkan pada tiang halaman atau plak dinding. Pelbagai tema tersedia, termasuk reka bentuk patriotik, bermusim, percutian dan bunga. Tanda dicetak skrin untuk ketahanan luar.

Magnet Peti Sejuk

Magnet peti sejuk adalah cara untuk perniagaan dan organisasi mendapat pendedahan. Magnet, digunakan untuk memaparkan barang-barang yang termasuk karya seni, kad laporan dan foto, dapat dilihat setiap hari. Sebilangan magnet boleh memuat hingga lima helai kertas 20 lb. Magnet boleh dibuat khusus untuk menampilkan karya seni warna, grafik dan teks. Laminasi gloss melindungi daripada pengendalian berterusan dan membolehkan magnet dibersihkan dengan mudah, memberikan jangka hayat magnet yang panjang.