Kelebihan Syarikat Liabiliti Terhad Offshore

Terdapat kelebihan untuk menubuhkan perniagaan dan syarikat terhad (LLC), dan kelebihan lain untuk menubuhkan LLC di akaun luar pesisir. Banyak orang ingin membuat LLC luar pesisir untuk menurunkan pembayaran cukai, tetapi ini mesti dilakukan secara sah. IRS secara agresif mengejar pembayar cukai yang menyalahgunakan transaksi luar pesisir.

Cukai yang lebih rendah

Dalam beberapa kes, adalah mungkin untuk mengurangkan beban cukai anda dengan LLC luar pesisir. Namun, ini memerlukan pengarsipan dan pelaporan yang cukup besar kepada IRS untuk dilakukan secara sah, dan ini tidak boleh dilakukan sebagai cara untuk menyembunyikan pendapatan.

Perlindungan Aset

Syarikat luar pesisir boleh mempunyai kelebihan berkaitan dengan perlindungan aset Dalam banyak kes, proses pemiutang yang cuba mengakses aset syarikat akan terhad kerana akaun tersebut berada dalam bidang kuasa asing. Ini mungkin memberikan beberapa perlindungan dari proses pengadilan.

Akses ke Kewangan

Dengan mewujudkan LLC luar pesisir, anda boleh membuka akses ke sumber kewangan dan pelaburan baru. Pihak yang berminat dalam bidang kuasa di mana anda menubuhkan LLC akan menghadapi lebih sedikit halangan ketika melabur dalam syarikat anda, yang dapat menjimatkan masa dan kertas kerja ketika mengakses modal asing.

Pengurangan Kos Perniagaan

Sebuah syarikat liabiliti terhad luar pesisir yang menjaga kemudahan dan kakitangan dapat memanfaatkan kos yang lebih rendah untuk harta tanah, pekerja dan perbelanjaan operasi lain apabila kos ini jauh lebih rendah di negara operasi.