Alternatif Kad Debit untuk PayPal Tanpa Bayaran Bulanan

Semasa membuat pembelian melalui Internet untuk perniagaan anda, menggunakan kad debit tanpa bayaran bulanan mempunyai beberapa kelebihan berbanding menggunakan akaun PayPal. Kad debit prabayar membolehkan anda membeli kad lebih awal dengan wang dari akaun perniagaan anda, dan tetap tepat pada anggaran untuk pembelian tanpa rasa takut akan habis. Anda juga boleh menggunakan kad debit bank di mana sahaja kad kredit diterima.

Bank atau Kesatuan Kredit

Cari bank tempatan atau kesatuan kredit yang tidak mengenakan bayaran bulanan untuk penggunaan akaun cek atau kad debit, dan sediakan akaun perbelanjaan perniagaan dengan institusi tersebut. Beberapa bank dan kesatuan kredit menawarkan kad debit sepenuhnya tanpa bayaran, selagi anda tidak menggunakan kad tersebut di mana-mana ATM di luar rangkaian institusi kewangan anda. Semasa menggunakan kad dan bukannya PayPal untuk membuat pembelian dalam talian, anda tidak akan dikenakan bayaran tambahan. Pastikan perniagaan dalam talian menerima kad kredit.

Kad Hadiah Semua Akses

Kad hadiah All-Access prabayar yang disediakan oleh Visa terdapat di banyak lokasi di mana kad hadiah dijual, seperti kedai bekalan pejabat dan kedai ubat. Pilih jumlah kenaikan $ 25, dan bayar tunai atau kredit dimuka. Gunakan kad di mana sahaja Visa diterima, tetapi ketahuilah bahawa anda tidak boleh mengeluarkan wang tunai dari kad di ATM. Selepas enam hingga 12 bulan, sedikit bayaran boleh ditolak dari kad. Walau bagaimanapun, jika anda menggunakan kad sebelum tempoh ini, anda tidak akan dikenakan bayaran.

Kad Hadiah Vanilla MasterCard

Begitu juga dengan kad hadiah Visa All-Access, kad hadiah Vanilla MasterCard berfungsi seperti kad debit di mana sahaja MasterCard diterima. Beli kad di kedai dengan jumlah yang anda mahu belanjakan. Tidak ada sebarang bayaran yang berkaitan dengan Vanilla MasterCard, walaupun anda menyimpan dana di kad tersebut selama berbulan-bulan atau bertahun-tahun. Ketahuilah bahawa anda tidak boleh menggunakan kad hadiah Vanilla MasterCard anda untuk membuat pembelian di luar Amerika Syarikat.

Perbelanjaan Bersih

Gabungan kad hadiah prabayar Visa dan MasterCard, NetSpend menawarkan kelebihan serupa dengan kad debit prabayar lain apabila anda membeli kad tersebut di muka. Ia mempunyai sedikit kelebihan berbanding kad lain kerana ia diterima di mana sahaja Visa atau MasterCard diterima. Dengan rancangan Pay-as-You-Go, anda tidak akan membayar sebarang bayaran bulanan.